img

Мария се завърна на сцена след 2 години, но я попиляха! Евтин плейбек и рокля от фолио (Снимки):

/
/
/
317 Views

Дългоочакваното завръщане на сцената на поп фолк-миньончето Мария от планиран фурор се превърна в неочаквано фиаско . Вместо дежурните комплименти, изпълнителката отнесе серия от жестоки критики и за пеенето, и за визията си.

Още преди дни, докато промотираше новото си парче „Ще те побъркам“, в което пеенето е последното, с което впечатлява, негативните коментари бяха повече от положителните.

Освен новото парче, Мария тръгна и по участия из нощните заведения, както едно време, само че към днешна дата предизвиква повече подигравателни коментари, отколкото нещо друго.

Особено пък след последното си участие, на което се появи облечена във… фолио! Разбира се, отново пя на плейбек, което възмути редица нейни почитатели.

Мария рокля от фолио

„Ама, мила, осъзнай се! Не си в TikTok, а хората са платили някакъв мижав вход, за да те гледат, а не да ти слушат гласа на запис“, гласи един от многото негативни отзиви в социалната мрежа по адрес на старозагорката, която напоследък е фен на липсинга.

Мария визия

„Пародия на пеене“, „Нито визия, нито глас“, „Залезе, залезе… една стойностна песен имаш и това е“, „поне можеше да се постарае да има синхрон между песента и нейното „изпълнение“, „Мара за 20 години и на плейбек не може да се научи да се прави, че пее“, се казва още в коментарите в социалните мрежи.

1 Comments

  1. Слабо пеене, слаб аранжимент, грозен текст…Както винаги проект нула…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text