img

Нова порция подигравки заля Пиленцето от Монако Нина след тази СНИМКА от плажа:

/
/
/
382 Views

Когато хората си нарочат някого, трудно човек може да промени мнението им за този човек. Както в случая с популярната псевдо-звездна двойка, т.нар.

“Пиленца от Монако” – Боби и Нина. След като нееднократно ставаха обект на критики и откровени подигравки заради факта, че демонстрират уж много луксозен начин на живот, ето че сега нежната половинка от дуото, Нина Димитрова , отново си навлече поредната порция хейт, този път заради скорошните си разголени снимки по бански . 

Причината за критиката към жадуващата за слава и популярност брюнетка се оказаха несъвършенствата по тялото й. Уж го раздава тежкарски, с луксозен начин на живот и най-вече на луксозни местенца, пък е “пропуснала” да се постегне малко. В този дух са и коментарите по неин адрес в социалните мрежи.

Нина Димитрова бански

От кадрите е видно, че Нина се наслаждава на много хубаво местенце, само че за всички е известно, че тя не пуска необработена снимка в публичното пространство. Очевидно обаче, е заложила само на лицето си, за сметка на тялото, защото последователи буквално я заляха с негативни думи заради целулита и увисналите гърди

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text