img

Радев е озадачен! След 3 год. мълчание, жена му изригна: Когато селянията те задушава, извиси се духовно…

/
/
/
106 Views

Десислава Радева, съпругата на българския президент Румен Радев, се завърна в социалната мрежа фейсбук и изненада виртуалните си приятели в мрежата след 3-годишно мълчание.

„Когато селянията те задушава, извиси се духовно… за да се разграничиш! Искам да стигна до там, където е бяло!“, написа тя във Фейсбук споделяйки една от най-новите песни на изпълнителя Любо Киров.

Крайно любопитен е и текстът на парчето, което президентшата си е харесала:

„Искам да си до мен, искам да си… Без теб няма как през този свят аз да премина… Студено е тук през нощта, в душата е зима…“, както и „Колко ненужна вина душата ми крие… Може ли грешките в мен пак да изтриеш? Трябва да стигна до там, където е бяло. Себе си виждам във теб и всичко е цяло…“.

Advertisement

В последно време на Радева ѝ се струпаха много премеждия

Както БЛИЦ съобщи, през април 2021 г. тя претърпя животоспасяваща операция за отстраняване на мозъчна аневризма. Впоследствие първата дама ограничи до минимум публичните си изяви и се увлече по духовните практики.

През лятото на 2022 г. излезе информация, че съпругата на президента е поела на религиозен поход по стъпките на пилигримите, извървявайки 800-те км по известния маршрут „Пътя на Камино“ в компанията на нейна близка и гард от НСО.

Като сигнал, че между нея и президента Радев съществуват известни неразбирателства, бе възприето и отсъствието ѝ от новогодишния концерт на Виенската филхармония на 1 януари тази година.

Тогава по-наблюдателните веднага забелязаха, че съпругата на държавния глава Десислава Радева не е с него. На кадри, излъчени от Българската национална телевизия, се забелязва, че първата дама не присъства на концерта на Виенската филхармония.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text