img

Феновете на поп фолка онемяха заради архивна снимка на Преслава и най-добрата й приятелка (СНИМКА):

/
/
/
362 Views

Две от най-“лъскавите” певици на родната поп фолк сцена, Преслава и Галена , днес са пример за най-доброто, което пластичната хирургия може да постигне. Не така стояха обаче нещата в зората на кариерата им, когато двете се подвизаваха като най-добри приятелки и нямаха нищо общо със сегашната им визия .

Доказателство – архивен кадър от далечната 2009 година, който буквално накара феновете им да онемеят!

Галена и Преслава някога

На нея двете певици нямат нищо общо с начина, по който изглеждат днес.

Освен, че са доста по-естествени, те са и като близначки. При Галена няма и помен от сегашния анорексичен вид, който направо плаши нейните почитатели. Носът пък на Преси, която вече смени и рожденното си име, си е нейният, а не оперираният от пластичен хирург. 

Преслава и Галена млади

Галена и Преслава, които навремето заедно стартираха кариерите си и даже са живеели заедно, помагайки си във всичко, се изпокараха отдавна, но така и не се разбра причината. Слухове имаше всякакви и напук на всеобщото любопитство, двете удържаха на изкушението и никога не споделиха защо настъпи разрив в дружбата им. Според най-пикантният двете не могли да си поделят Фики, когото Галена бързо задоми и дори му стана кума. Един от малкото пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 г. в предаването „Папараци”. Тогава пайнерката подчерта, че причината за разрива в приятелството й с Преслава не е наградата „Певица на годината”.

Галена и Преслава днес

Това бе най-коментираната тема дотогава – Галена се била обидила, че колежката й пак взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Наградите, каза тогава Мама Ураган, за нея никога не са били важни или са важни до толкова, колкото са за феновете й, които винаги се вълнуват. Галена обаче така и не издаде защо с Преслава вече не са приятелки. Двете в последните години дават вид, че са стоплили отношения, но от истинското им приятелство няма и помен.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text