img

Синът на Румен Радев задържан – майка му отказва да го прибере от районното

/
/
/
1102 Views

Сигнал за нарушението е подаден на 112 снощи след 23 ч. и гласял, че в центъра на София работи заведение на бул. „Христо Ботев“ и вътре има хора. На място отива патрул на МВР и екип на столичното РЗИ. На място първоначално изглеждало, че заведението видимо не работи, но на покрива се мяркали хора и хвърчали предмети.

Това накарало органите на реда да проверят настоятелно и обстойно. Така в крайна сметка установили 14 лица и след направена справка и проверка на документи 4 от тях се оказали непълнолетни.

Именно сред тях е бил и синът на президента Георги. Лицата са били отведени в районното управление, където са им написани актове, както и са потърсени родителите на непълнолетните, за да ги приберат.

ПИК науче обаче, че майката на Георги Радев – бившата президентска съпруга Гинка, отказала да отива за пореден път да прибира сина си от полицията. В крайна сметка той бил прибран от останалите задържани пълнолетни, които подписали протокола за него, научи още ПИК от свои източници в РЗИ.

Припомняме, че това не е първият скандал със сина на Румен Радев. Преди време непълнолетният Георги отново бе спипан в нощно заведение, което няма право да посещава, тъй като няма 18 години. /PIK.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text