img

Ако имате пъстри очи, трябва да знаете важните неща, които ви отличават от другите хора

/
/
/
984 Views

Очите са прозорец към душата и това не е само клише, а истински факт. Основните черти от характера могат да бъдат „прочетени” в очите на човек, стига да знаем как.

Всеки човек е различен – по характер, по външност, по разбирания, но цветът на очите до някаква степен обединява хората, придава им някои общи черти.

Пъстрите очи са извънредно интересно явление – освен, че са красиви, те изглеждат различно винаги, зависи от обстановката, от цветовете, от светлината.

Бихме могли да обобщим, че пъстрооките хора имат няколко общи качества на характера си, като в никакъв случай не може да се претендира за изчерпателност и общовалидност, тъй като в крайна сметка, всеки носи по нещо различно, нещо което го отличава от другите.

Обикновено пъстрооките хора са мили, весели, добродушни. В любовните си отношения, преди всичко, държат на приятелството между себе си и половинката, което често прави връзките им дълготрайни, но и много често остават неразбрани и недооценени.

Прекрасни и всеотдайни родители, добри съпрузи, хората с пъстри очи са готови да ви помогнат ако сте изпаднали в беда и почти никога не проявяват егоизъм. Не обичат да бъдат ограничавани в работата си или в личните си отношения.

На професионално равнище са изключително изпълнителни, работливи и отговорни и често са използвани от началниците си. Пъстрите очи принадлежат на хора с много романтична душевност, хора които вярват във вечната любов и дълбоките отношения.

Обичат да преувеличават, особено когато разказват история за себе си, но не го правят с някаква лоша умисъл или с идеята, че трябва да ви излъжат. Може би просто понякога обичат да са център на внимание. Доста са доверчиви и съвсем разбираемо, това им изиграва лоша шега. Но ако се опарят веднъж, взимат поука от случилото се и не допускат същата грешка отново.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text