img

Новината дойде от най-високо ниво! Русия ще атакува цяла Източна Европа

/
/
/
7079 Views

Володимир Зеленски: Ако Украйна падне, Русия ще атакува Източна Европа

 

 

Украинският президент призова днес Запада да увеличи помощта си за Украйна и каза, че ако неговата страна бъде победена, Русия ще нападне останалата част от Източна Европа, за да стигне “до Берлинската стена”, предаде АФП, цитирана от БТА.

“Ако ние изчезнем, опазил ни Бог, следват Латвия, Литва, Естония и т.н… До Берлинската стена, вярвайте ми”, заяви Зеленски. Според него Кремъл може да има за цел да възстанови цялата европейска сфера на влияние на СССР.

 

Президентът призова Запада да наложи забранена за полети зона над неговата страна. “И ако нямате силата да затворите небето, тогава дайте ми самолети”, възкликна той.

Зеленски изрази готовност да говори с руския президент Владимир Путин.

4 Comments

  1. Съдбата си знае работата ! На малоумен и зелен политик, дава съответно и подходящо име !? Като последният пример- Зеленски, непрекъснато потвърждава тази аксиома !?

  2. Вие сте луди бе! Как може да ви харесват Путкин и Русия, с цялата им мизерия и злоба към нормалните хора!!! Знам, че този сайт е фалшив и се подхранва с пари от Москва, но да знаете, че повечето българи, НОРМАЛНИТЕ българи НЕ ВИ ХАРЕСВАТ И МРАЗЯТ ВОЕНОПРЕСТЪПНИКА ПУТЛЕР! ГОСПОД ДА ГО НАКАЖЕ!!!

    • Май си прекалено тъпа ,за да разбереш същността на събитията !? С Русия,кокошко глупава , на практика воюват САЩ !? Само че , войната я водят с армията на Украйна !? На която не и е ясно, че я използват като пушечно место и,че цената я плаща Украйна !

    • Изглежда, че вие се смятате за част от нормалните хора? Не е така. Нормалните хора обичат Русия и невиждат там мизерия и злоба. Напротив!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text